ارایه معیار پخش شوندگی و بررسی آن برای شرایط فشار محفظه نزدیک به خلاء، در فواره های بنزینی تزریق مستقیم چندسوراخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارایه معیار پخش شوندگی و بررسی آن برای شرایط فشار محفظه نزدیک به خلاء، در فواره های بنزینی تزریق مستقیم چندسوراخ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارایه معیار پخش شوندگی و بررسی آن برای شرایط فشار محفظه نزدیک به خلاء، در فواره های بنزینی تزریق مستقیم چندسوراخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارایه معیار پخش شوندگی و بررسی آن برای شرایط فشار محفظه نزدیک به خلاء، در فواره های بنزینی تزریق مستقیم چندسوراخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارایه معیار پخش شوندگی و بررسی آن برای شرایط فشار محفظه نزدیک به خلاء، در فواره های بنزینی تزریق مستقیم چندسوراخ :

تعداد صفحات : ۱۰

با گسترش و پیشرفت فناوریهای نوری، استفاده از روشهای متفاوت تصویربرداری برای مطالعه خصوصیات مختلف فواره تزریق مستقیم بنزین در حال توسعه یافتن است. در این مقاله هدف بررسی اثر دو مشخصه زاویه کلی فواره و سطح تصویر شده فواره در تعیین نحوه پخش شوندگی فواره و مقایسه آنها در اثربخشی سنجش این معیار فواره می باشد. افشانه مورد بررسی از نوع افشانه تزریق مستقیم چندسوراخ بود و به منظور تولید فشار مورد نیاز پاشش سوخت، سامانه پاشش سوخت انبارهای طراحی و ساخته شد و برای آزمون ها مورد استفاده قرار گرفت. با توجه به بررسی تجربی انجام شده، مشخص شد که مشخصه زاویه کلی فواره، معیار درستی برای سنجش قابلیت پخش شوندگی فواره در محیط نیست. مشخصه سطح تصویر شده فواره نیز بررسی شد و این نتیجه حاصل شد که این مشخصه بیان صحیحی از پخش شوندگی فواره بخصوص برای افشانه های تزریق مستقیم چند سوراخ را ارایه میدهد. برای محاسبه سطح تصویرشده از روش نوری شیارین برای عکسبرداری از فواره سوخت استفاده شد و به کمک روش پردازش تصویر، میزان سطح تصویر شده فواره محاسبه شد. در ادامه بر این اساس پخش شوندگی فواره برای فشارهای مختلف محیط و پاشش سوخت بررسی شد که به ترتیب روند کاهشی و افزایشی پخششوندگی فواره با افزایش فشار محیط و پاشش سوخت به دست آمد، همچنین در بررسی صورت گرفته برای فشارهای محیط کمتر از فشار جو (نزدیک به شرایط خلا) و مقایسه آن با فشارهای بیشتر از آن، مشخص شد که در فشارهای کمتر از فشار جو، سرعت پخششوندگی فواره در محیط با افزایش فشار پاشش سوخت روند افزایشی دارد، درحالی که در فشارهای بیشتر از فشار جو این سرعت تقریبا ثابت است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.